Hemmagjorda bullar

Hemmagjorda bullar

Bullar är väl bland det mest klassiska man kan baka och äta i bakverk. De små bullarna bör alltid finnas med på ett riktigt fikabord verkar varje svensk tycka och vi är benägna att hålla med. De flesta av oss har säkert minnen från vår barndom med bland annat fikastunder och kalas där just bullen intog en central plats på det uppdukade fikabordet. Bullar på ett fikabord är helt enkelt som julskinka på ett julbord, de måste vara med för att fikastunden ska vara komplett. Vad man dricker till bullarna brukar också vara viktigt för många där drycken tillsammans med bullen skapar någon slags högre nivå av smakupplevelse. Här är mjölk, saft eller kaffe de mest klassiska valen av tillhörande bull dryck. Hemmagjord.nu har samlat mängder av recept på olika sorters underbara bullar. Du finner dem under  ”Recept” uppe i menyraden.

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *